Ege ve Akdeniz bölgelerimizin seçkin zeytin çeşitlerinden elde edilen zeytinyağlarıyla sofraların olmazsa olmazına yer açın !
Asit değeri 0.8'e kadar olan yağlar olarak bilinir. Bu yağlar çiğ olarak doğrudan tüketilebilen en kaliteli yağlardır. Taş Baskı yöntemiyle elde edilir. Soğuk sıkımdır.
İnsan vücudunun üretemediği ve ihtiyaç duyduğu omega 6 yağ asidine sahiptir. Zeytinyağı hücre yenileyici özelliği ile cildi besleyip, güzelleştirir. Cilt yaşlanmasını geciktirir. Aynı zamanda hazmı kolaylaştırır, bazı kanser tiplerine ( Kalın bağırsak, prostat, mide ve pankreas) yakalanma riskini azaltır, kolesterolü dengeler, mideyi kuvvetlendirir, iştah açar, yüksek tansiyonu düşürür. Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu etkisi vardır. Eklemlerin kayganlığını artırıp eklem sorunlarını en aza indirir.