Ülkemizin eşsiz doğasındaki çiçeklerden toplanan şifa kaynağı Süzme ve Petek Bal çeşitleri Paşa Çiftliği'nde.
Bal arısının ürünü olan bal çok kıymetli bir besin maddesidir. Yaz ve sonbahar aylarında yapılan sağımlarda alınan bal çiçek balı olarak geçer. Bal bütün yiyecekler arasındaki en saf üründür. Bu nedenle bakteri barındırmaz, antibakteriyel bir özelliğe sahiptir. Son yıllarda yaygınlaşan 'apiterapi' olarak adlandırılan arı ürünleri ile tedavi yönteminde balın yanı sıra; arı sütü, polen ve propolis de kullanılmaktadır. Ege Üniversitesi ARGEFAR (Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme & Farmakokinetik Araştırma-Uygulama Merkezi) onaylı bu ürün; iyi bir koruyucudur, ağrı dindirici özelliğe sahiptir, kansızlığa iyi gelir, damarları açar, yara ve iltihap giderir, balgam söktürür, karaciğer ve göğsü temizler.