Ülkemizin eşsiz doğasındaki çiçeklerden toplanan şifa kaynağı Süzme ve Petek Bal çeşitleri Paşa Çiftliği'nde.
Çam balı arıların çiçek poleninden aldığı bal ile üretilmez. Çam balının kaynağı Akdeniz iklimine mahsus bazı çam ağacı türlerinin (Halep çamı, Kızılçam ve Karaçam) gövdesinde yaşayan böceklerin tatlı salgılarıdır. Oldukça müstesna bir baldır. Rengi çiçek ballarına göre daha koyudur. Besin değeri biraz daha düşük olmakla birlikte, özellikle boğaz rahatsızlıklarına çok iyi gelir. Ege Üniversitesi ARGEFAR ( Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme & Farmakokinetik Araştırma-Uygulama Merkezi) onaylı bu ürünün, tam bir antibiyotik özelliği vardır. Mide ve bağırsak sistemi rahatsızlıklarına iyi gelir, bağışık sistemini güçlendirir, kalp ve damar sağlığının gelişmesine katkıda bulunur, çocuklarda demir eksikliğini giderir, doğal bir enerji kaynağıdır.